Italozók kollektívája: blog

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Italok klub hírei

[Mó ]
A kávé a világ egyik legkedveltebb élénkítõ szere. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a légcsõ vérellátását serkenti, és jelentõs élénkítõ hatása van. A teának - tein tartalmánál fogva - szintén hasonló a hatása. A kávé - feltéve, ha nem cukrozod agyon - kiváló fluorforrás is, tehát segít meggátolni a fogszuvasodást. A leghatékonyabban úgy tudod elûzni a rossz szájszagot, például a hagymaszagot, hogy elrágcsálsz egy pörkölt kávészemet.

Tovább 

network.hu

Szilveszterre készülve kisminkeljük magunkat, felvesszük legújabb, legszexisebb, vagy legkényelmesebb ruhánkat és ki-ki ahová hívták, indul bulizni. Sajnos keveseknek ?adatik? meg, hogy ezt a hosszú éjszakát alkoholfogyasztás nélkül vészelje át, aminek a következménye, hogy az év elsõ napja fájdalmasan kezdõdik majd. De legalább tudunk egy biztos dolgot a jövõ évre nézve.


A másnaposságot szinte mindenki tapasztalhatta már, ha nem saját magán, hát a környezetén.

Tovább 

 

*Budapesti Tavaszi Borfesztivál 2008

2008.03.22. - 2008.03.24.
Városháza Park


Ez évben harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Tavaszi Borfesztivál, elsõ, tavaszt köszöntõ szabadtéri, gasztro-kulturális rendezvényként. A magyar és külföldi vendégek, ismerkedhetnek a kiváló magyar borokkal, és ehhez kapcsolódó ételkülönlegességekkel, és a jó hangulat fokozása érdekében jazz, folk koncerteket hallgathatnak. A rendezvény ingyenes látogatható.

Budapesti Tavaszi Borfesztivál

2008.

Utolsó hozzászólás

A rendezvénnyel a magyar borokat szeretnék népszerűsíteni. A korábbi évekhez hasonlóan idén is bemutatkoznak neves hazai pincészetek termékei a Tavaszi Borfesztiválon. Emellett a rendezvény ideje alatt a látogatók betérhetnek a pálinkás házakba is.

A nyitónapon, szombaton délelőtt tízkor adják át három kategóriában - fehér, vörös és desszert - a Város Bora címet. A borok mellett idén is megválasztják a Város Pálinkáját.

A rendezvényen a látogatókat gasztronómiai élmények is várják. Mindhárom napon délután négy órától hazai és külföldi együttesek szórakoztatják a közönséget.

Tovább 

network.hu

Túlélõ tippek húsvétra

A húsvéti ünnep akár a feltámadást, akár a tavasz beköszöntét jelenti az Ön számára, hagyományosan együtt jár a finom falatokkal és a jó itókákkal. Ha megfogadja tanácsainkat, bûntudat (és fejfájás) nélkül ébredhet az ünnep utáni kedd reggel.

- Aki koccintós ünnepre készül, bélelje ki elõtte a gyomrát. Ha nincs ideje rendes étkezésre, legalább csipegessen egészséges finomságokat (kukoricacsipszet, natúr mogyorót, banánt).

Tovább 

network.hu

Miért fogyasztunk alkoholt?

1. Mert széles körben elfogadott. Manapság talán túlságosan is. A fiatalok hülyének nézik a másikat, ha az ellenáll a kísértésnek. Kiközösítik a nem ivókat, mert nem tartják õket elég felnõttnek. Fordítva is mûködik a dolog, van aki azért iszik hogy elfogadják. Az itallal a férfiasságot, a a keménységet társítják. És természetesen azt, hogy ez a ?menõ?. Ismerek embereket, akik kizárólag a berúgás kedvéért vesznek több üveg Aszút, majd húzóra nyelik az üvegeket.

Tovább 

A hét bora: Légli Landord 20062007.09.30. 14:31 Wine T. Ester
A hét bora: Légli Landord 2006
Már piacon a Légli Landord 2006-os, legújabb évjárata. Nem tudunk elmenni mellette szó nélkül. Megkóstoltuk, kiderült: ez az eddigi legjobb.
Légli Ottó 1993-ban az olaszrizlinggel jelent meg újjászületõ borvilágunk kapujában, mégis a chardonnay-val vívott ki magának országos rangot. Egy egész évtizeden keresztül minden évben egy kicsit magasabbra tette a lécet.

Stílusa finomodott, árnyaltabb lett, kezdettõl sajátos ízvilágában azonban mindig is elõtérbe került a gyümölcsös karakter, amelyhez jól illeszkedtek az újfahordós érlelésbõl származó pörkölési aromák.

Tovább 

Az étel-ital párosítás egyre nagyobb kihívás manapság
Chef László, 2007, december 27 - 10:19

gasztronómiaA nagyokat kortyoló sauternesi franciák az 1800-as években Sauternest ittak szinte mindennel, hiszen abban az idõben többnyire csak édes borokat készítettek. Valószínûleg sokkot kapnának korunk hatalmas borválasztékától, nem is beszélve a sok ezer különleges italról, amiknek növekvõ választéka csak fokozza a problémát, hogy: melyiket milyen ételhez is kínáljuk!

Tovább 

Zsírégetõ italok

Habár a nyárnak hamarosan vége, a diétát sosem késõ elkezdeni. Ha úgy gondolod, épp most érkezett el az idõ egy kis zsírégetéshez, kezdj el tornázni, aztán készíts magadnak egy remek fogyasztó italt!

Az ideális fogyókúrák elsõ lépése: igyál fogyasztókoktélokat! A következmény az lesz, hogy azanyagcseréd felgyorsul, és hamarabb megindul a fogyás. Próbáld ki az alábbi ízletes - és finom - recepteket:

Ananász-narancs ital

Megtisztítunk 20 dkg ananászt és egy kis darab gyömbért, felaprítjuk, hozzáadunk 1 dl narancslevet, 1 teáskanál mézet, 1 csipet fahéjat és 1 evõkanál apróra vágott citromfû levelet, majd az egészet botmixerrel pürésítjük.

Tovább 

"A konyak nem más, mint egy gondos szakértelemmel párolt csodálatos eszencia - a Paradicsom íze."

Az egyik legnépszerûbb az égetett szeszesitalok családjában. A színe az aranysárgától a sárgásbarnáig terjedõ skálán mozog. Az illata selymes, az ízét frissesség és kiegyensúlyozott gyümölcsaroma jellemzi. A fogyasztása jóval több, mint egyszerû gasztronómiai élvezet, a hétköznapokat megédesítõ rítus.

A konyak borból készült minõségi párlat, kizárólag Charente vidékrõl származó fehérborból.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu