Italozók kollektívája Blog: 2008. február

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 217 fő
  • Képek - 80 db
  • Videók - 39 db
  • Blogbejegyzések - 49 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 475 db

Üdvözlettel,

Italozók Kollektívája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Italok klub hírei - 2008. február

network.hu

Túlélõ tippek húsvétra

A húsvéti ünnep akár a feltámadást, akár a tavasz beköszöntét jelenti az Ön számára, hagyományosan együtt jár a finom falatokkal és a jó itókákkal. Ha megfogadja tanácsainkat, bûntudat (és fejfájás) nélkül ébredhet az ünnep utáni kedd reggel.

- Aki koccintós ünnepre készül, bélelje ki elõtte a gyomrát. Ha nincs ideje rendes étkezésre, legalább csipegessen egészséges finomságokat (kukoricacsipszet, natúr mogyorót, banánt).

Tovább 

network.hu

Miért fogyasztunk alkoholt?

1. Mert széles körben elfogadott. Manapság talán túlságosan is. A fiatalok hülyének nézik a másikat, ha az ellenáll a kísértésnek. Kiközösítik a nem ivókat, mert nem tartják õket elég felnõttnek. Fordítva is mûködik a dolog, van aki azért iszik hogy elfogadják. Az itallal a férfiasságot, a a keménységet társítják. És természetesen azt, hogy ez a ?menõ?. Ismerek embereket, akik kizárólag a berúgás kedvéért vesznek több üveg Aszút, majd húzóra nyelik az üvegeket.

Tovább 

 
A hét bora: Légli Landord 20062007.09.30. 14:31 Wine T. Ester
A hét bora: Légli Landord 2006
Már piacon a Légli Landord 2006-os, legújabb évjárata. Nem tudunk elmenni mellette szó nélkül. Megkóstoltuk, kiderült: ez az eddigi legjobb.
Légli Ottó 1993-ban az olaszrizlinggel jelent meg újjászületõ borvilágunk kapujában, mégis a chardonnay-val vívott ki magának országos rangot. Egy egész évtizeden keresztül minden évben egy kicsit magasabbra tette a lécet.

Stílusa finomodott, árnyaltabb lett, kezdettõl sajátos ízvilágában azonban mindig is elõtérbe került a gyümölcsös karakter, amelyhez jól illeszkedtek az újfahordós érlelésbõl származó pörkölési aromák.

Tovább 

Az étel-ital párosítás egyre nagyobb kihívás manapság
Chef László, 2007, december 27 - 10:19

gasztronómiaA nagyokat kortyoló sauternesi franciák az 1800-as években Sauternest ittak szinte mindennel, hiszen abban az idõben többnyire csak édes borokat készítettek. Valószínûleg sokkot kapnának korunk hatalmas borválasztékától, nem is beszélve a sok ezer különleges italról, amiknek növekvõ választéka csak fokozza a problémát, hogy: melyiket milyen ételhez is kínáljuk!

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu