Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Italozók Kollektívája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Italozók Kollektívája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Italozók Kollektívája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Italozók Kollektívája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Italozók Kollektívája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kovács Istvánné Mária Magdolna indította 17 éve
"Ó ha rózsabimbóóó lehetnék, rám szállnának szépen a lepkék"Házi készítésű italreceptjeinket összuk itt meg egymással, persze csak akkor ha nem titkosak
Hozzászólások eddig: 2
Tóth Zoltánné Erika üzente 17 éve
LIKŐRfél liter vízet 30 dkg cukorral olvadásig felmelegítem.Hagyom lehülni,és hozzá keverem a tetszés szerinti aromát,és a 2,5 dl tiszta szeszt.
Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 17 éve
He eszünk, igyunk isMartini készítése házilag: Hozzávalók:50 dkg rizs1,5 kg cukor3 liter víz4-5 db szegfûszeg1 fahéj darabkicsi vaníliarúd2 db citrom szeletelve2 dkg élesztõ,1 csomag mazsola.Elkészítés:A hozzávalókat egy 5 literes üvegbe tesszük, majd felöntjük a kimért vízzel. A napra kitesszük, de el?tte lefedjük zacskóval, amit kiszurkálunk. Kb. 4-5 hét az érési id?, ez alatt teljesen letisztul. Vékony cs? segítségével üvegbe töltjük. H?tve, citromkarikával nagyon finom ital. jövö hnapban vmelik bulin kóstló ;)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás